Cum cumpar / Retur

Cum cumpar ?
Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online, telefonic sau prin email.

Datorita unor erori care pot aparea la plasarea comenzilor online, va recomandam sa ne contactati telefonic: 0727.304.050, sau pe email la adresa:office@vivo-collection.ro pentru a plasa comenzi.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
- Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
- Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.
Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul "In curs de confirmare". In momentul procesarii comenzii veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii "Comanda confirmata".

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica

Pentru a inregistra o comanda telefonica va trebui sa sunati la numarul de telefon 0727.304.050 de Luni pana Vineri intre orele 08:00 - 16:00

Cum platesc ?
Plata comenzii se poate face Ramburs.

Livrarea
Livrarea produselor se va efectua prin intermediul firmei de Curierat cu un cost de 15 ron.

Retur

Pentru retur va rugam sa ne anuntati pe email: office@vivo-collection.ro, numarul comenzii sau datele de contact, contul iban in care sa va viram contravaloare articol - 15 lei taxa curier. Curierul GLS va ridica haina, dupa care se va face transferul bancar. In cazul in care nu vi se potriveste articolul comandat,  curierul GLS, va sosi la dvs in 24-48 ore cu produsul la schimb - se percepe taxa curier 15 lei. Pentru aceasta trebuie doar sa ne anuntati pe email la adresa: office@vivo-collection, inducandu-ne numarul comenzii pentru a va putea identifica.